Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2009

...η αποχή

.
Ο …"αυτοδύναμος"
που πήγε παραλία…




Κάποτε, η νέα αυτή "παραγωγή", ξενόφερτου και ξενέρωτου "χαβαλέ", θα πρέπει να "τακτοποιηθεί" πολιτικά και να πάρει ένα τέλος. Αυτή η απολιτική συμπεριφορά, δεν είναι από τα χαρακτηριστικά μας αλλά μας φορέθηκε από κάποιες "παρέες" και "αστερίσκους" /κυρίως των ραδιοφώνων και της TV – από τότε που τα ΜΜΕ έγιναν "μπιζνα" – αμερικάνικου τύπου μοντελάκια/
Παρέες, αγαπητές και προτιμητέες από τα ΜΜΕ και τους διαχειριστές τους, χωρίς καμία αναφορά και βάση στα δεδομένα και τα πολιτικά ήθη της κοινωνίας μας. Τα κατάφεραν και μας τα "φόρεσαν" όμως κολάρο και μάλιστα πολύ στενό. Η απίθανη δύναμη του μέσου!
Όλ' αυτά έχουν όνομα, καταγωγή και διάφανες προθέσεις. Που δεν έχουν να κάνουν με τίποτα, με αυτό που προσπαθούν να τα ταυτίσουν και να μας τα "πουλήσουν". Την "προχωρημένη" εκδοχή περί την Πολιτική. Το αντίθετο! Είναι η άρνηση της Πολιτικής, για χάρη αυτών που είναι στα κουμάντα και δεν τα βγάζουν πέρα με την Πολιτική. Γιατί δεν έχουν κανένα σοβαρό πολιτικό επιχείρημα για πάρα πολλά απ' αυτά που κάνουν και σχεδιάζουν ερήμην μας αλλά που μας περιλαμβάνουν και πάντα στο μείον!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: